Skip to content
Menu

Overig

Staal Deventer havenkwartier

Inmiddels is het oude pand van Bella Macchina gesloopt en komt binnenkort de heistelling om de palen voor de fundering te slaan. Daarna wordt gestart met het opbouwen van het stoere complex van staal. Bella Macchina krijgt een royale, lichte werkplaats op dezelfde plek als voorheen. Daarboven komen de woningen, die bereikbaar zijn via de opvallende gele trappen en galerijen.
meer informatie

Technische Unie Alkmaar

De nieuwbouw voor de Technische Unie Alkmaar is onlangs opgeleverd. Alweer de derde vestiging die wij voor hun ontworpen hebben in de architectonische huisstijl die wij met hen ontwikkeld hebben. Na Den Haag en Amsterdam weer een zeer karakteristiek en herkenbaar bedrijfsgebouw met logistiek, kantoren en servicecentrum.
meer informatie

Architectuurcentrum Rondeel Deventer

Het architectuurcentrum Rondeel is verhuist naar de historische Assenstraat. Vanwege het bijzondere metselwerk van glad geslagen stenen mag daar niets aan de muur bevestigd worden. 
meer informatie

Expositie wist je dat? Deventer

Het Deventer architectuurcentrum Rondeel organiseerde ter ere van 1250 jaar Deventer een expositie in de Stadsetalage bij de entree van het nieuwe Stadhuis. Buro Duck is gevraagd voor de vormgeving van de tentoonstelling.
meer informatie

Overig

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial