Buro Duck heeft een open structuur waar als team graag met elkaar wordt samengewerkt om de opdrachtgever hoge kwaliteit te leveren. Dit betekent dat iedereen in hoge mate mede verantwoordelijk is voor de sfeer en de uitstraling van het buro. Wij luisteren goed naar de opdrachtgever, filteren de wensen en vertalen die op een creatieve manier naar een gebouw dat ook bouwtechnisch van de hoogste kwaliteit is. Door altijd vooruit te denken in het proces en zonodig alvast een stap verder te gaan zorgen wij voor een vlotte werkwijze. We organiseren zaken zo dat iedereen zo optimaal mogelijk kan werken en presteren. In overleg met alle partijen streven we naar het beste resultaat.

Wij zijn verhuisd naar een prachtig gerestaureerde doorrijschuur op Landgoed de Poll in Voorst. Ben je benieuwd naar onze nieuwe plek, kom dan gauw een kop koffie drinken!